dissabte, 24 de març del 2012

MOTÖRHEAD O MOTÖRHITS....

Fantàstic concert a la Salamandra de L'Hospitalet, de la Tribute Band MOTÖRHITS, mes de dues hores de heavy metal i hard rock en el seu estat mes pur. Un show ben portat per els membres de la banda, que en cap moment cau en la monotonia. Fins i tot per algú com jo, mes donat al blues he de admetre que vaig gaudir de allò mes. Una repassada als temes mes  coneguts de la banda de Lemmy Kilmister,  Overkill, Bomber, Stay Clean, entre altres.
La posada en escena es impecable, un escenari ben decorat, la estètica molt cuidada i un "Lemmy Kilmister" insuperable, ple de força i energia, amb una veu potent i que va fer sonar el Rickenbaker amb contundencia. A la guitarra "Phil Campbell" exprimint la Gibson amb riffs diabòlics i el "Mikkey Dee" als drums marcant un ritme infernal i marcant-se un solo impressionant.
A la meitat del show van pujar al escenari dos convidats de Pan de Higo, que van interpretar un tema amb la resta de components de la banda. 
Una magistral interpretació de Ace of Spades va tancar l'actuació, d'aquesta Tribute Band, que no tinc cap dubte que els hi espera un futur ple d'èxits. 
Molta, molta, molta sort !!!


XAVI LLEIXÀ                        Veu i baix          Lemmy Kilmister          
JORGE LANCHARRO         Guitarra             Phil Campbell
PEPON LLEIXÀ                     Bateria              Mikkey Dee




Text i fotografies de Giorgio Selvaggio. TBILATPN.2012