diumenge, 31 de juliol del 2011

GOOOOOOOOOOOOOOOOD MORNING VIETNAAAAAAAAAAAAAAM !!!!

Si companyes i companys, ahir vam tornar als 70. Gooood Morning Vietnaaaaaam !!!  amb aquest crit de guerra començava les emissions de radio Saigon, el DJ de les USAF Adrian Cronauer.
Els 70 van ser anys prolífics per la música. Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Doors, Santana, Jethro Tull, Led Zeppelin, Creedence Clearwater Revival i molts més.
Donç bé, d'aquests últims els CCR ahir a la nit a Alella en vam veure una bona mostra.
La banda LAPSUS ens va fer gaudir d'allò més. Temes com Fortunate Son, Hey Tonight, Who'll stop the rain i molts altres, van animar l'Hort de la rectoria d'Alella. També van sonar temes d'altres famoses bandes com Rolling Stones o AC DC.
Els LAPSUS son una formació composta de tres guitarres Fender Strat, baix, teclats, bateria i veu. Les tres Strat es van fer sentir, el seu só caracteristic va omplir l'espai. Manolo, el baterista que hem pogut veure amb bandes com els Tsunami de concepció més haevy, va marcar amb contundencia durant tot el concert. La veu potent del cantant, Sr.Ochoa, va sonar molt "Fogerty". A destacar també el solos que es van marcar els Fender boys. El baix i uns teclats, que també feien de cors, van omplir l'escenari de bona musica, feta amb molta il·lusió. Des de aquestes linees vull felicitar-los i animar-los a seguir així. Si teniu la oportunitat de veure aquesta banda, no us ho perdeu, en sortireu molt satisfets.

Us deixo una mostra, Honky Tonk Women-----------> pinsha aki: