divendres, 15 de juliol del 2011

UNA MICA DE CINEMA.... RCORDEU AQUESTA ESCENA?

El camino del hombre recto está por todos lados rodeado por la avaricia de los egoístas y la tiranía de los hombres malos. Bendito sea aquel pastor que, en nombre de la caridad y de la buena voluntad, saque a los débiles del Valle de la Oscuridad. Porque él es el verdadero guardián de su hermano y el descubridor de los niños perdidos. ¡Y os aseguro que vendré a castigar con gran venganza y furiosa cólera a aquéllos que pretendan envenenar y destruir a mis hermanos! ¡Y tú sabrás que mi nombre es Yahveh, cuando mi venganza caiga sobre ti!

Ezequiel 25.17


I DESPRÉS DE DIR-LI TOT AIXÒ, LI FOT SIS TRETS !!
IMPRESSIONANT !! A QUE SI ?
VIOLENTA??? PERQUÈ HO DIUS?
QUE NO SAPS DE QUE PARLO?
SI HOME SI.....EXACTE
ES TRACTA DE


COM PODEU SEGUIR EL BLOG?

Molt fàcil, podeu seguir o bé com a SEGUIDOR: pinxeu on diu "Seguidors" i seguiu les instruccions.

Per e-mail. Poseu el vostre mail on diu "FOLLOW BY EMAIL" poseu la vostra contrasenya i arreando que es tarde. Cada cop que es publiqui una entrada, rebreu un mail amb el link, fàcil no? fins i tot un mono ho podria fer.
Es aki al costat, ho veus? si aki----------------------->

Vinga nens apunteu-se i seguiu el blog i deixeu de jugar a la wiiiiiii i altres collonades.


Salut i rock and roll



Fender Stratocaster American Standard Olimpic White Rosewood
  

SI US MOLA LA GUITARRA DEL BILLY GIBBONS....


Billy F Gibbons, nascut a Texas USA 16 decembre de 1949, també conegut com REVEREND WILLIE G

 
El Billy F Gibbons que a més de tocar la guitarra, també es actor, últimament l'hem pogut veure en algun capítol de Bones, també es dedica a tunejar cotxes.

La guitarra es una Gretsch G6199 Billy-Bo Jupiter Thunderbird que podeu adquirir per el mòdic preu de uns 3.825 US $...me pongan tres, ya !!

Donç ja ho sabeu, si teniu 3.825 $ i no sabeu com gastar-los aquí teniu una idea. També podeu comprar accions de Nueva Rumasa...o Forum Filatélico o deixar-los a la Caixa...ja saps, aquella de ....parlem? (parlem, parlem i la pasta us fotrem).

Salut i rock and roll, companys.

més info sobre el ZZ TOP a http://www.zztop.com/



NENS NENS NENS !!!..........OSTI TU ELS ZZ TOP AL POBLE EPANYÓ !!!

EFECTIVAMENT, ELS ZZ TOP (SISITOP) AL POBLE EPANYÓ, UN CONCERT WAPU DE CO....


MOLTA MARXA, MOLT TATTOO, MOLTA SAMARRETA NEGRE I MOLTA BIRRA,  A 3 PAVUS.
= 


Van tocar quasi dues hores amb la contundencia que els caracteritza i fent gaudir a la penya amb clàssics com La Grange, Tush, Sharp Dressed Man o Gimme All Your Lovin i Hey Joe del gran Jimi Hendrix, interpretat magistralment per la banda de TEXAS. Molt bona aportació de Billy Gibbons al tema de Jimi Hendrix, donan-li el seu toc personal. Molt be nois, torneu quan vulgueu. 

Us deixo un enllaç a un vídeo penjat per postrockerosviajeros, en podeu veure més d'aquest autor, son de molt bona qualitat, millors que els meus, per això passo de penjar-los.

ENJOY IT